Confesiunile fac bine sufletului, asa se spune. Ca atunci când te confesezi, te eliberezi. Eu marturisesc ca în ultima vreme le ruinez viața copiilor mei într-un mod extraordinar și irational (și o fac în continuare, de fapt).

De exemplu:

I-am spus fiului meu sa facă un dus și mi-a răspuns: „Ce Dumnezeu, mama!”

I-am cerut fiicei mele să-i deschidă fratelui ei ușa garajului și mi-a răspuns: Asta e o prostie și e nedrept. Urăsc pe toată lumea.

Le-am spus prichindeilor mei sa pună la loc toate piesele de la LEGO, iar reacția lor a fost să se tranteasca la pământ dând din picioare și tipand: „Nu putem să facem TOTUL, e PREA MULT!”

Știu, știu, le e scarba de mine!

Dar, din fericire, nu sunt singura care provoaca scarba, pentru ca exista in toata lumea  copii  care se plâng. Așa ca în onoarea tuturor victimelor nebuniei noastre colective iată cateva lucruri murdare pe care părinții le-au marturisit ca le fac, ruinand astfel viața copiilor lor.

„I-am cerut fiului meu sa nu mai scuipe bucatele de morcov prin toată casa!” (Mariah)

„Cu multas cruzime, rautate și premeditare, i-am smuls copilei mele un colier de margele de carnaval când am dus-o în pat.” (Terri)

„I-am cerut fiului meu sa tragă apa și să se spele pe mâini, deși asta însemna SFARSITUL lumii, SFARSITUL!” (Emily)

„Mi-a venit sa rup un covrig în doua (ce animal!) pentru ca atunci când fiul meu de un an și jumătate, fără sa pot evita, ii va da bucățică lui câinelui, sa mai poată mânca cealata jumătate. Într-un atac de panica, am încercat să-l lipesc la loc cu unt, dar a fost prea târziu. A fost o insulta pentru inteligenta lui și mi-a fost tare rușine.” (Megan)

„I-am dat fiicei mele niște multivitamine, deși, dupa cum spune, gustul lor era scarbos” și o fac  sa plângă.” (Annie)

„I-am cerut fiului meu de doi ani sa nu se mai joace la mașini (în care eu nu bagasem nicio moneda) pentru ca trebuia să mergem la aniversarea varului lui sa mâncam biscuiți, tort și înghețată. Sunt cea mai rea!” (Lauren)

„I-am zis fiicei mele sa se duca sa facă pipi, dacă are nevoie, în loc să se joace în continuare și să se ude pe pantaloni. Ar trebui să-mi reorganizez prioritățile” (Jennifer)

„I-am suflat nasul fiului meu.” (Kristen)

„I-am spus fiicei mele de 10 ani ca ar trebui sa mănânce încă o lingura de legume înainte de înghețată, cu toate ca toate legumele o fac sa vomite, dupa cum spune.” (Sheila)

„Le spun băieților mei, deja adolescenți, sa facă dus măcar o data la doua zile. Sunt prea exigenta.” (Ruby)

„Băiatul meu va suna la Protecția Copilului și va cere o indemnizatie de 20.000 de dolari pentru ca i-am aruncat o periuta de dinți făcută praf de veche ce era și am înlocuit-o cu una noua, ceea ce înseamnă, desigur, maltratarea copilului.” (Jaime)

„I-am sugerat fiului meu să-și ia canadiana în mașina, pentru eventualitatea ca vom avea vreo pana și ca ar trebui să mergem pe jos, în ciuda faptului ca lui nu ii este niciodată frig, ca ridicola noastră mașina e veche, ca eu nu sunt ca el, ca nu știu ce temperatura are el în mod obișnuit și ca, probabil, nici nu vom avea vreo pana. Sunt o nemernica.” (Anne)

„I-am certut fiicei mele de cinci ani să se îmbrace înainte de a merge la grădinița.” (Shawndy)

„I-am cerut să mă lase doua minute ca sa fac pipi, înainte să mă apuc sa caut papucelul pierdut al papusii.” (Tess)

1426299512f3o4i

„Am închis televizorul.” (Genevieve)

„I-am spus nepotelului meu de trei anisori sa n-o mai muste pe surioara lui, cu toate ca ea continua să-i strice masinuta.” (Janet)

„Pregatesc lucruri scarboase pentru cina. În fiecare seara.” (Diana)

„I-am spus fiului meru de 15 ani sa dea zăpada la o parte, cu toate ca s-a anunțat ca va mai ninge.” (Sonja)

„Am pregătit pentru cel mic felul preferat de macare.” (Katie)

„I-am spus copilului meu ca nu poate să se bage în jacuzi cu câinele.” (April)

„Le-am cerut copiilor mei să-și pună măcar chilotii și pe urma să se aseze pe scaun.” (Beth)

„Am fost la serbarea unde cânta în cor și fiul meu și am aplaudat.” (Margie)

„Nu mi-am lăsat copilul sa ascunda puiul în chiloți și astfel sa scape de cina ca să se joace în continuare.” (Michelle)

„Nu l-am lăsat pe copilul meu de un an să suga talpile pantofilor.” (Michelle)

„Am încheiat prea strâns hainuta fiului meu.” (Martha)

„N-am încheiat destul de strâns hainuta fiului meu.” (Savans)

„Exist.” (Elaine)

Concluzia este ca noi, părinții, suntem niște persoane oribile care distrugem irtemediabil viața micutilor noștri. Ar trebui să ne fie rușine.

Beth Woolsey

Sursa: el Huffington post